فراخوان ثبت نام سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قران ویژه دانشجویان کل کشور

برگزاري جشنواره قرآن و عترت دانشجويان از جمله برنامه هاي ديرپايي است كه در حوزة ترويج آموزههاي ديني و قرآني در دانشگاه ها به منظور فراهم آوردن زمينه اي جهت انس بيش از پيش دانشجويان با كلام انسان ساز الهي و مفاهيم تعالي بخش آن و همچنين نشر و بسط فضاي معنوي و عطرآگين قرآن و عترت در محيط دانشگاهي همواره مورد اهتمام متصدايان و مسئولين فرهنگي دانشگاهها بوده است.

اين جشنواره در سطح دانشجويان در مقاطع مختلف كارداني، كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري برگزار خواهد شد. ضمناً ملاک دانشجو بودن مخاطبان، تنها در مرحله اول اعمال ميشود، بنابراين اگر دانشجويي پس از حضور در مرحله دانشگاهي فارغ التحصيل شود ميتواند در صورت برگزيده شدن در مراحل بعدي نيز شركت نمايد. سی و ششمین دوره این مسابقات نیز در بخش های زیر انجام خواهد شد.