فراخوان انتخاب دانشجویان پژوهشگر برتر سال ۱۴۰۰ دانشگاه شهید رجائی

از کلیه دانشجویان محترم در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دعوت به عمل می ­آید جهت شرکت در طرح انتخاب دانشجویان پژوهشگر برتر سال۱۴۰۰ دانشگاه شهید رجائی، به شرح زیر اقدام نمایند:

1. مراجعه به وب­ سایت دانشگاه (www.sru.ac.ir) و تهیه فرم و شیوه نامه مربوطه در قسمت معاونت پژوهش و فناوری>> مدیریت پژوهشی>> فرم­ها و آیین­ نامه­ ها>> فراخوان هفته ملی پژوهش و فناوری
  2. مطالعه دقیق شیوه نامه انتخاب دانشجویان پژوهشگر برتر در سال ۱۴۰۰ و تکمیل فرم مربوطه به صورت تایپ­ شده و مطابق با شیوه نامه
  3. ایمیل فرم تکمیل شده به همراه فایل مستندات به دفاتر دانشکده ­ها حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۷/۳۰.

اطلاعات تماس دانشکده ها به شرح زیر می باشد:

دانشکده ایمیل و شماره تماس کارشناس

دانشکده علوم ورزشی hassanrahimpour@yahoo.com

شماره تماس: ۰۹۳۵۷۴۵۱۹۵۱

آقای کرمی

*تذکر۱: کسب حداقل ۶ امتیاز برای دانشجویان مقطع کارشناسی و ۱۰ امتیاز برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری مطابق باجدول امتیازات مندرج در شیوه ­نامه ضروری است.

*تذکر۲: دانشجوی پژوهشگر برگزیده واجد شرایط، از میان دانشجویان شاغل به تحصیل و یا دانش ­آموختگانی که در تاریخ اول مهرماه سال ۱۴۰۰، بیش از یک سال از دانش­ آموختگی آنها نگذشته باشد، انتخاب می­ شوند.