فراخوان ارسال مقاله در اولین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی یافته های نوین در علوم ورزشی

فراخوان ارسال مقاله

با توجه به تأثیر غیر قابل انکار همه گیری بیماری کرونا بر سطوح مختلف فعالیت بدنی و ورزش و تغییر سبک زندگی مردم، مفتخریم که از تمامی پژوهشگران داخلی و خارجی دعوت نماییم تا با ارسال مقالات خود به

چهارمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی یافته های نوین در علوم ورزشی

آخرین یافته های پژوهشی خود در حوزه های مختلف علوم ورزشی از جمله فیزیولوژی ورزشی، رفتار حرکتی، مدیریت ورزشی، آسیب شناسی و حرکات اصلاحی، بیومکانیک ورزشی، روانشناسی و جامعه شناسی ورزشی را ارائه و منتشر نمایند. امیدواریم حاصل این تلاش بتواند متناسب با محورهای همایش، در سطوح مختلف ورزش همگانی، ورزش دانش آموزی، ورزش دانشجویی، ورزش قهرمانی، ورزش حرفه ای، و ورزش برای گروههای خاص (اعم از مخاطبان خاص مثل بانوان، کارگران یا نیروهای مسلح و یا افراد و ورزشکاران دارای نیازهای ویژه) به کار گرفته شود. پژوهشگران و علاقمندان علاوه بر بهره مندی از سخنرانی ها، امکان حضور در کارگاههای آموزشی و استفاده از سایر فعالیتهای جانبی همایش را نیز خواهند داشت. این همایش به صورت حضوری – مجازی برگزار خواهد شد و برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت همایش به نشانی nfss2023.sru.ac.ir مراجعه نمایید.