طرح تحصیل در دورۀ دکتری تخصصی (طرح شهید احدی)

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، تسهیل مسیر تحصیلی دانش‌آموختگان برتر دوره کارشناسی‌ارشد در دورة دکتری تخصصی در دانشگاه‌های کشور از جمله اقدامات بنیاد ملی نخبگان است.

در راستای  ایجاد انگیزه برای حضور دانش‌آموختگان برتر در داخل کشور و ایجاد آرامش بیشتر ذهنی برای تحصیل و فعالیت‌های علمی آنان، تسهیلات «امکان ادامة تحصیل در دورة دکتری تخصصی» با عنوان «طرح شهید احدی» از دو مسیر به دانش‌آموختگان برتر اعطا می‌شود: اول، انتخاب دانش‌آموختگان برتر و دوم، تخصیص سهمیه به دانشگاه‌‌های برتر.

معرفی دانش‌آموخته برتر برای پذیرش بدون آزمون در دوره دکتری تخصصی به مؤسسه‌های پذیرنده (از طریق سازمان سنجش) و پرداخت بخشی از کمک‌هزینه دورة دکتری تخصصی به مؤسسه پذیرنده، تسهیلاتی است که در قالب این طرح به مشمولان اعطا می‌شود.

طرح تحصیل در دورۀ دکتری تخصصی (طرح شهید احدی) کلیک کنید

منبع اصلی خبر