برگزاری نهمین جلسه وبینار از سلسله وبینارهای ماه مبارک رمضان با عنوان خانواده و رمضان

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خبرداد؛
به گزارش رییس اداره مطالعات و برنامه ریزی، هفتمین جلسه وبینار فرهنگی ماه رمضان با سخنرانی آقای دکتر جمشید جراره از ساعت ۱۸ روز شنبه سوم اردیبهشت ماه با موضوع رمضان وخانواده برگزار شد.
در این وبینار که با حضور ۴۷ نفر از اساتید و همکاران و دانشجویان برگزارشد آقای دکتر جراره با بر شمردن تاثیر متقابل فرزندان بر اولیا با توجه به سبک تربیتی هر خانواده، خانواده را یک نظام قلمداد کردند که اختلال در یک جزء در کل سیستم اثر می گذارد.
ایشان در ادامه به نظام های خانواده اعم از زن و شوهری، نظام والد و کودک و همشیره ها اشاره کردند که در نظام همشیره گی با توجه به جنس و سن بچه ها و بازیهای خانوادگی انجام می‌شود.
ایشان در ادامه به ناتوانی خانواده های مذهبی در تربیت فرزندان خود و بر عکس آن اشاره کردند که نشان دهنده این است تاثیر محیط هم به اندازه ژنتیک است و شاید بیشتر.
انواع الگوهای تربیتی؛
۱.استبدادی و موفقیت بیش از حد
۲.توقعات غیر واقع بینانه
۳.اختیار بی حد و حساب
۴.انضباط نادرست
۵.ارتباط نارسا
۶.الگوی والدینی نامطلوب
متوسل شدن به خشم و پرخاشگری برای سرپوش گذاشتن بر ناکامی ها و عدم موفقیتهاست.
توقعات را نباید در قبال نوجوانان بالا برد و برخی دچار افت تحصیلی می‌شوند.
اختیارات بی حد و عصر به فرزندان دادن باعث سرکش شدن بچه در آینده می‌شود و احساس گناهی هم در قبال بزهکاری خود نمی کنند.
وقت گذاشتن برای بچه ها و پرسش کردن از بچه ها در مورد معنویات تاثیر خوبی دارد و۷۰ درصد یادگیری فرزندان از دیدن الگو های رفتاری است که اولین الگوها پدر و مادر و شخصیت های علمی و مذهبی هستند و باید به غیر زبان ارشاد شوند.
همخوانی کلام و رفتار باید وجود داشته باشد تا الگوی والدینی مطلوب شکل بگیرد.
این وبینار که در محیط lms تشکیل شد ساعت ۱۸ و ۵۵ دقیقه به اتمام رسید.