دانشکده مهندسی مکانیک خبر داد

شرکت دانشگاه شهید رجائی در دومین رویداد جامع ساخت افزایشی (پرینت سه بعدی) ایران در باغ کتاب تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشگاه شهید رجائی در دومین رویداد جامع ساخت افزاینی ایران در قالب غرفه نمایشگاهی حضور یافت. این رویداد از تاریخ ۱۴ آذر لغایت ۱۶ آذر ۱۳۹۷ در باغ کتاب تهران برگزار گردید و در آن دانشگاه های برتر کشور و شرکت های فعال در این صنعت حضور داشتند. همچنین در این رویداد آقای محمدرضا خوشبین، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی مکانیک، مقام دوم کشوری در بخش دبیران به دست آورد.

دومین رویداد جامع ساخت افزاینی، بزرگترین گردهمایی علمی- صنعتی ارزش آفرینان فناوری ساخت افزایشی است که با حمایت ستاد توسعه فناوری مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار می شود. در این رویداد ” دومین نمایشگاه صنعت چاپ سه بعدی ” اولین کنفرانس تخصصی فناوری های ساخت افزایشی ” و “نخستین مسابقه ملی چاپ سه بعدی ” ویژه دانش آموزان و دبیران برگزارگردید.

image3 image4 image1 image2