شرایط استفاده از استخر دانشگاه در تابستان ۱۴۰۱

توضیحات:
۱- بستگان درجه یک شامل همسر، فرزندان و پدر و مادر همکاران شاغل و بازنشسته می باشد.
۲- با توجه به ضرورت رعایت محدودیت های کرونایی و دستور العمل های بهداشتی و جلوگیری از هر گونه تراکم جمعیت و مشکلات احتمالی ثبت نام، رزرو و تهیه بلیط از طریق سایت www.sru.ac.ir/sport الزامی است.
۳- همکاران محترم جهت دریافت معرفی نامه برای صدور کارت ورود به استخر مجموعه ورزشی برای اعضای درجه ۱ خانواده باید به مدیریت امور اداری مراجعه و مدارک لازم را تحویل نمایند.
۴- همکاران محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت مجموعه ورزشی مراجعه به آدرس : www.sru.ac.ir/sport مراجعه و یا با شماره ۲۲۹۷۰۰۳۴ تماس حاصل نمایند.

۵- به اطلاع مدیران محترم وزارت آپ و عتف می رساند جهت صدور کارت عضویت استخر مجموعه ورزشی،اطلاعات مورد نیاز شامل جایگاه شغلی، کدملی و شماره تماس را به همراه یک قطعه عکس، به دفتر مدیریت مجموعه ورزشی تحویل و یا از طریق شماره واتس آپ ۹۸۲۱۲۲۹۷۰۰۳۴ اطلاعات خود را ارسال فرمایند.

معاونت دانشجویی

اداره تربیت بدنی