سومین وبینار از سلسله وبینارهای ماه مبارک رمضان

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار کرد؛
به گزارش رییس اداره فرهنگی دانشگاه درتاریخ ۱۸ فروردین با سخنرانی دکتر عترت دوست با موضوع مقدسات ومقررات دراسلام برگزار شد.

دراین جلسه دکتر عترت دوست با اشاره به برداشت اول از آیات قرآن انسان به جبری بودن مقدرات پی می برد ولی درآیات دیگر اختیار واراده انسان را تاًثیر گذار درسرنوشت انسان معرفی می کند.
ازقبیل این آیات اناهدیناه السبیل….است.
۱۲ مرتبه خداوند جمله ان الله یحب …. و۸ بار هم جمله آن الله لا یحب…. که این برنامه کلی مسیر درجاده رحمت الهی است ومشق زندگی است.
انتخاب گزینشی آیات که به نفع انسان است وعدم توجه به آیات هشداردهنده وانذار باعث می‌شود که گمراه کننده است .
ایشان درادامه به نقش پیامبر اسلام وتبعیت از سخنان ایشان جهت رسیدن به سعادت دنیوی واخروی وتوجه خدا به بنده خدا می باشد که مغفرت ورحمت الهی را درپی دارد.
دکتر عترت دوست با اشاره به خلیفه اللهی انسان وداستان ممانعت فرشتگان از خلق آدم
وظایف خلفای الهی تسهیل در احترام وقداست اولیای الهی است .
بخش دیگری از خلیفه الهی روی زمین والدین هستند که احترامشان واجب وباعث تغییر مقدرات می شود.
به فرمایش قرآن احکام دینی برای شما خیر وبرکت است.زمان و مکان و تنظیم شعائر الهی هم از عوامل ایجاد
این وبینار با ۵۰ شرکت‌کننده درساعت۲۱/۳۵ به اتمام رسید.