سمینارهای علمی مهرماه پژوهشکده فناوری های نوین

در دو سمينار اخير پژوهشكده به تاريخها ي ۹۷/۷/۱۴ و ۹۷/۷/۱۵ سخنرانان دکتر مهدی نیک عمل از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دکتر ثمینا بیدمشکی پور از دانشگاه صنعتی شریف با عنوان های “عبور سریع آب از حفره های نانومتری از دیروز تا امروز” و ” استفاده از گرافن در ادوات الکترونیکی و اپتو الکترونیکی” سخنراني نمودند.

تعداد بيش از ١٥٠ نَفَر از دانشجويان و اساتيد دانشگاه در این جلسات حضور داشتند. در شروع سخنراني دكتر نيك عمل به اهميت همكاري ها و پژوهش هاي بين المللي و تاثیر ارتباطات بین المللی در پیشبرد علوم اشاره و همگان را تشويق به برداشتن گامهاي استوار در اين مسير نمودند و در ادامه به توضیح مسئله عبور سریع آب از حفره های نانومتری پرداختند. در پایان نیز پاسخگوی سوالات شرکت کنندگان در سمینار بودند. همچنین سخنرانی دکتر ثمینا بیدمشکی پور در خصوص استفاده از گرافن در ادوات الکترونیکی و اپتو الکترونیکی مورد توجه دانشجویان و اساتید محترم علی الخصوص افرادی که در زمینه ماده نوظهور گرافن پژوهش می کنند قرار گرفت.