ستاد شاهد و ایثارگر خبر داد

به مناسبت بزرگداشت هفته دفاع مقدس بازدید از رزمنده دلیر هشت سال دفاع مقدس جناب آقای دکتر اسلام‌پور با حضور مشاور رئیس دانشگاه، ریاست محترم دانشکده و دانشجویان در دانشکده علوم پایه از ساعت ۱۱ الی ۱۱٫۳۰ برگزار شد

سرکار خانم سید جوادی مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ضمن بزرگداشت این هفته جناب آقای دکتر اسلام‌پور را سرآمد علمی، اخلاقی، ادب و فرهنگ شمردند و صیانت و امنیت و آسایش ایران اسلامی را در گرو جانفشانی این عزیزان دانستند.

جناب آقای دکتر میرزایی ریاست محترم دانشکده ضمن خیر مقدم به سرکار خانم سید جوادی  و دانشجویان شاهد و ایثارگر، جناب آقای دکتر اسلام‌پور را سرلوحه استقامت و تمامیت انسان و اخلاق و بزرگی دانستند.

این دیدار با تقدیر از جناب آقای دکتر اسلام‌پور به پایان رسید.

whatsapp-image-2018-10-09-at-2-01-51-pm whatsapp-image-2018-10-09-at-2-01-54-pm whatsapp-image-2018-10-09-at-2-02-11-pm