سخنرانی و مراسم رونمایی از کتب عضو هیأت علمی دانشگاه، با حضور مقامات وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی در نمایشگاه بین‌المللی تهران

به گزارش وبسایت نمایشگاه کتاب تهران، قرار است از ساعت ۱۹:۳۰ الی ۲۰:۱۵ روز ۲۵ اردیبهشت (سالروز تولد فردوسی) در سرای اهل قلم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، نشستی پیرامون حوزه طنز و با حضور برخی مقامات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از طنزپردازان صاحب‌نام کشورمان برگزار شود. در این برنامه از نسخ فارسی و انگلیسی کتاب “مجموعه آثار فکاهی- طنز” (Humorous-Satirical Works)، نوشته دکتر فرامرز آشنای قاسمی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید رجائی که به ترتیب توسط انتشارات دانشگاه و نشر راش به چاپ رسیده، و هر دو نیز در درگاه مشهور آمازون عرضه و به فروش رفته‌اند، رونمائی خواهد شد.

همچنین در این نشست، دکتر آشنای قاسمی سخنرانی درباره “طنز پایدار و جهانی” ارائه کرده، سپس به همراه یکی از مترجمان اثر، آقای عباس احمدی، مصائب و راهکارهای نوشتن این گونه طنز و ترجمه آن به زبان انگلیسی را ارائه خواهد کرد.