ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه خبر داد:

«مراسم تقدیر از مسئولین ثبت نام دانشجویان نو ورود شاهد و ایثارگر بهمن ۱۳۹۷»

به نقل از ستاد شاهد و سرکار خانم سید جوادی مشاور محترم رئیس دانشگاه مراسم تقدیر از مسئولان ثبت نام دانشجویان نو ورود شاهد و ایثارگر ورودی بهمن ۹۷ با حضور مدیر محترم حوزه ریاست و روابط عمومی جناب آقای دکتر علیایی و مدیر محترم آموزش جناب آقای دکتر سعادت در سالن اجتماعات معاونت فرهنگی و اجتماعی در روز چهارشنبه مورخ ۹۷/۱۰/۵ برگزار گردید. در این مراسم مسئول دانشجویان شاهد و ایثارگر سرکار خانم سیدجوادی از زحمات دانشجویان قدردانی کرده و افزودند با وجود تلاشهای ساختارمند حوزه محترم معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و برنامه ریزی های نظام مند با هدف افزایش بهره وری و تکمیل بانک اطلاعاتی دانشجویان شاهد و ایثارگر نو ورود که به حول و قوه الهی با پشتکار شما مسئولین محترم این امر محقق شده و انشاالله با تحلیل و ارزیابی در سال های آینده شاهد بهتر شدن روند کاری خواهیم بود. ایشان همچنین از حمایت های مقام عالی دانشگاه و ستاد شاهد جناب آقای دکتر عظمتی، جناب آقای علیایی، جناب آقای دکتر پورکمالی معاون محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی و جناب آقای دکتر سعادت و همچنین جناب آقای مهندس قاسمی مسئول محترم امور رایانه که سهم زیادی در طرح و برنامه ریزی هوشمندانه و دقیق ثبت نام داشتند تشکر کردند. در ادامه جناب آقای دکتر علیایی از زحمات حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی به پاس مجاهدت چندین روزه تقدیر و تشکر و از حضور در میان دانشجویان نخبه و سرآمد شاهد و ایثارگر دانشگاه ابراز خرسندی کردند.مراسم با تقدیر مسئولین دانشگاه از دانشجویان شاهد و ایثارگر به پایان رسید.

whatsapp-image-2018-12-27-at-17-03-33