ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگران خبر داد

گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی بهمن ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از ستاد شاهد و ایثارگر، گردهمایی دانشجویان شاهد و ایثارگر ورودی بهمن ۹۶ در روز سه شنبه تاریخ ۹۶/۱۱/۲۴ با حضور مشاور رئیس دانشگاه و آقای دکتر سعادت مدیر آموزش در سالن شهید باهنر از ساعت ۱۲ تا ۱۳/۳۰ برگزار شد.

جلسه با تلاوت ایات چند از کلام الله مجید با قرائت مهندس محمدرضا رحیمی شروع شد. سپس سرکار خانم سید جوادی رئیس امور دانشجویان شاهد و ایثارگر ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود به تببین آیین نامه شاهد، خدمات و سیاست های بنیاد شهید در قبال دانشجویان پرداخت.

پس از ایشان، آقای دکتر سعادت ضمن تشکر زیاد از زحمات سرکار خانم سید جوادی به تشریح قوانین آموزشی دانشگاه از دید وزارت علوم به معنای عام و از دید وزارت آموزش پرورش به معنای خاص پرداختند. در انتهای جلسه از فرزندان شاهد و ایثارگری که تاریخ تولدشان مصادف با دهه مبارک فجر بود تجلیل و تقدیر شد.

dsc_0074dsc_0073

dsc_0149