رییس گروه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی منتخب همایش”همیار برگزیده طرح شاهد” در سطح وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران همایش بزرگداشت هفته مقام شامخ معلم و اساتید و گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، به مناسبت روز معلم و در سی و هفتمین سال اجرای طرح شاهد از معلمان، اساتید حوزه و دانشگاه و همچنین همیاران منتخب طرح شاهد در روز دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ در سالن خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار گردید. در این همایش دستگاه‌های آموزشی که در رشد و ارتقای تحصیلی فرزندان شاهد و ایثارگر نقش بسزایی داشته‌اند، شامل وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش‌وپرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه شرکت نمودند.
در این همایش از سرکار خانم دکتر قربان به عنوان همیار منتخب طرح شاهد از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تقدیر بعمل آمد.