رونمایی از دبیرخانه دائمی آموزش و پرورش و نهضت بیداری اسلامی با محوریت نقش معلمان شهید در بیداری اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه، در مراسم گرامیداشت شهدای

دانشگاه در روز دوشنبه مورخ ۱۶ اسفند ماه در سالن همایش شهید تهرانی مقدم با حضور جناب آقای دکتر جعفری مدیر عامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، جناب آقای مهندس فیاضی رئیس مرکز بین الملل وزارت آموزش و پرورش، جناب آقای دکتر تقی زاده مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان و  مسئولین دانشگاه از دبیرخانه دائمی آموزش و پرورش و نهضت بیداری اسلامی با محوریت نقش معلمان شهید در بیداری اسلامی رونمایی گردید. همچین مقالاتی با موضوع دبیرخانه توسط خانمها سلما الویس از لبنان، ندی البصیر از سوریه و زینب ادریس از غنا ارائه گردید.

گزارش تصویری این مراسم در ادامه آمده است.