رونمایی از تردمیل ضد جاذبه در دانشکده علوم ورزشی

به منظور رو نمایی از تردمیل ضد جاذبه برای ورزش معلولین در دانشکده علوم ورزشی که یکی از دستاوردهای پژوهشی دانشگاه توسط آقای دکتر رحمانی هنزکی از اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک به ثبت رسیده است. در روز ۲۵  مهر ماه ۱۴۰۰ جلسه ای با حضور آقایان دکتر محمد شمس اسفند آبادی معاون پژوهشی و فناوری، دکتر مجید کاشف رئیس دانشکده علوم ورزشی ، دکتر حسن جعفری مدیر ارتباط باجامعه و صنعت و آقای دکتر رحمانی هنزکی طراح و سازنده دستگاه ضد جاذبه در دفتر دکتر مجید کاشف تشکیل شد و در ادامه از مکان های ورزشی در آزمایشگاه فیزیولوژی ورزشی و سالن بدنسازی دیدن کردند.”تردمیل ضد جاذبه توانبخشی با قابلیت غلبه فشار ناشی از وزن واقعی افراد دچار ناتوانی و یا دارای آسیب­ دیدگی در زانو” است. این دستگاه برای اولین بار در کشور طراحی و ساخته شده است. در این دستگاه با نصب سیستم­های قابل جدایش به ساختار یک تردمیل و با استفاده ار اختلاف فشار، نیروی حاصل از وزن وارده به مفاصل و اندام تحتانی بصورت قابل کنترل کاهش پیدا کرده و فرد بدون احساس درد و خستگی ناشی از ضعف عضلات و بیماری، می ­تواند زمان­های طولانی­ تری را بدون اعمال هر گونه محدودیتی ورزش کند.