روابط عمومی دانشگاه گزارش داد

به گزارش واحد روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز پنجشنبه مورخ ۲۶ آذر ۹۴، افتتاحیه اولین همایش ملی یافته های نوین در علوم ورزشی، با حضور مدعوین لشگری، کشوری و ورزشی و پژوهشگران و ارائه دهندگان مقالات برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم جناب آقای دکتر طهماسبی، ریاست دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه، به ارائه گزارشی از روند دریافت مقالات و برگزاری همایش پرداختند. سپس جناب آقای دکتر عظمتی ریاست دانشگاه، ضمن تبریک هفته پژوهش و خوش آمد گویی به مدعوین ویژه همایش، مطالبی در مورد اهمیت و جایگاه ورزش و پژوهش در آن و نیز علم نافع ایراد فرمودند. در ادامه سخنرانان ویژه مراسم، سردار باران‌چشمه، مدیر کل محترم تربیت بدنی نیروهای مسلح و دکتر مهدی نمازی، پدر علوم ورزشی ایران به بیان مطالب پرداختند.

لازم بذکر است این همایش هم اکنون در حال برگزاری است. اطلاعات تکمیلی تر به مرور بر روی سایت دانشگاه قرار خواهد گرفت.

[rev_slider slider38]