نشست مشترک شورای دانشگاه و نمایندگان فراکسیون آموزش های مهارتی مجلس

روز دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۸ نشست مشترک شورای دانشگاه شهید رجائی و نمایندگان فراکسیون آموزش های مهارتی مجلس شورای اسلامی در سالن همایش شهید باهنر دانشگاه برگزار شد. در ابتدای این جلسه جناب آقای دکتر عظمتی ریاست دانشگاه، ضمن خیر مقدم به وکلای مجلس، به معرفی اجمالی دانشگاه و امکانات آن پرداخت و خاطرنشان کرد کیفیت آموزش در دانشگاه شهید رجایی، مطابق استاندارد دانشگاه های سطح یک کشوری است.

در ادامه سرکار خانم اولاد قباد، رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی نیز حرکت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی را در مسیر صحیح و منطبق با ماموریت خود دانست و افزود: این دانشگاه رسالت خطیر خود را به خوبی انجام داده است.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، جناب آقای میرزاده نیز ضمن اشاره به دستاوردهای دانشگاه بیان داشت مجلس شورای اسلامی با تمام توان از پژوهش های راهبردی و مساله محور کشور در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی حمایت می کند.
جناب آقای دکتر صدری رئیس دفتر منطقه ای آیسسکو نیز بعنوان سخنران پایانی این نشست اذعان داشت دانشگاه شهید رجائی بالاترین شرایط را در آموزش های تخصصی فنی و حرفه ای معلمان کشور دارد.

این جلسه با اشتراک نقطه نظرات حضار و گرفتن عکس دسته جمعی به کار خود پایان داد.

photo_2019-12-01_16-00-57