روابط عمومی دانشگاه خبر داد

بازدید هیات رئیسه دانشگاه از مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز دوشنبه ۱۶ مهرماه، هیات رئیسه دانشگاه با حضور در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)، از نزدیک با خدمات و دستاوردهای این مرکز آشنا شدند. در این بازدید حجت الاسلام سید احمد الحسینی، مدیر اداره ارتباطات مرکز با اشاره به تاریخچه و فعالیت‌های مرکز نور بیان داشت: این مرکز از بدو تأسیس، تلاش خود را برای به کارگیری رایانه و فنّاوری‌های روز دنیا در خدمت علوم اسلامی و انسانی جهت سهولت استفاده پژوهشگران از منابع، متمرکز ساخته و در تحقق این هدف به موفقیت‌های چشم گیری دست یافته است.

ایشان در ادامه افزود: مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی با برخورداری از مهندسان و کارشناسان متعهد و با بهره‌گیری از تکنیک‌های جدید دنیا و پردازش هوشمند محتوای علوم اسلامی و انسانی، تاکنون نرم‌افزارهای منحصر به فرد و پایگاه‌های ارزشمندی را تولید و عرضه نموده است.

شایان ذکر است در انتهای این جلسه دکتر عظمتی به اتفاق هیات همراه از بخش های مختلف این مرکز بازدید کردند.

img_20181009_001513 img_20181009_001601 img_20181009_0016161