روابط عمومی دانشگاه خبر داد

محکومیت حادثه تروریستی اهواز توسط دانشگاه شهید رجائی

باری دیگر حادثه تروریستی در کشور جمهوری اسلامی ایران که با حمایت بدخواهان و دشمنان این مرز و بوم صورت گرفت، دل همه آزادمردان جهان را به درد آورد. اکنون، پس از روزها عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و زنده نگهداشتن یاد و خاطره بزرگ مردان این مرز و بوم در هشت سال دفاع مقدس، تلاش سبوعانه گروهکی واداده، نشان داد درخت تناور انقلاب اسلامی بیش از پیش مورد خشم و غضب دشمنان و صهیونیسم ها قرار گرفته است و بار دیگر چهره پلید آنها نمایان شد که نه تنها دین ندارند بلکه به وطن نیز هیچ اعتقادی نداشته و مزدورانی بیش نیستند و صد البته که کشتی مستحکم انقلاب از این گونه حرکات هیچ تلاطمی نخواهد دید.

دانشگاه شهید رجائی، ضمن محکومیت این اقدام ناجوانمردانه، شهادت مظلومانه این عزیزان را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری، ملت بزرگ ایران اسلامی و بازماندگان شهدای معزز و مردم غیور خوزستان، تسلیت عرض نموده و برای مجروحان این حادثه تروریستی شفای عاجل از خداوند متعال خواستار است.