دانشکده مهندسی برق اعلام کرد

استاد دانشکده مهندسی برق، عنوان Senior Member را در IEEE کسب کرد

به نقل از رئیس دانشکده مهندسی برق، دکتر سعید علیائی، استاد دانشکده مهندسی برق موفق شد عنوان Senior Member را در IEEE کسب کند. پیرو این گزارش، برای عضو سنیور شدن، IEEE مدارک پنج سالۀ فرد پژوهشگر را بررسی می کند و در حقیقت رزومه و مقالات و همچنین فعالیت‌های پژوهشی مبنای این انتخاب است. لازم به یادآوری است که دکتر علیائی، با بیش از ۲۰۰ عنوان مقاله در نشریات و کنفرانس‌های معتبر ملی و بین‌المللی و تألیف چهار کتاب دانشگاهی و فصل-کتاب انتشارات الزویر، در ردۀ پژوهشگران فعال حوزه فوتونیک و نانوی دانشگاه قرار دارد و در سال ۹۶ توانست رتبه سوم نانوی دانشگاه را به استناد رتبه بندی ستاد توسعه فناوری نانو به دست آورد. شایان ذکر است پیش از این نیز آقایان دکتر علیرضا داوری و دکتر شهریار شیروانی مقدم عضو سنیور IEEE شده بودند.

untitled1