روابط عمومی دانشگاه خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ظهر سه شنبه ۴ مهرماه ۱۳۹۶ مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله حسین علیه السلام در دانشگاه برگزار گردید. به رسم هر ساله دسته عزاداری  دانشگاه پس از قرائت فاتحه بر مزار شهدای گمنام به سمت نمازخانه دانشگاه حرکت کرده و در طول مسیر به عزاداری پرداختند. این مراسم که با استقبال پورشور اساتید ،کارکنان و دانشجویان همراه بود در نمازخانه دانشگاه با نوحه سرایی و ذکر مصیبت بر خاندان پاک سید الشهدا ادامه یافت. پس از آن حجت الاسلام و المسلمین فضلعلی، به سیر حرکت تاریخی امام حسین(ع) از مدینه تا کربلا و پس از آن اشاره داشتند و به بیان نکات آموزنده در این زمینه پرداختند. در ادامه، این مراسم با اقامه نماز جماعت ظهر و عصر همراه بود. خاطر نشان می گردد در پایان عزاداران حسینی میهمان سفره با برکت امام حسین (ع) بودند.