روابط عمومی دانشگاه خبر داد

آيين تکریم و معارفه مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح روز سه شنبه ۱۵/۱/۹۶ مراسم تکریم و معارفه مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه در محل سالن اجتماعات حوزه معاونت فرهنگي و اجتماعي برگزار گرديد.

در اين مراسم ضمن تقدير از زحمات دكتر جواد بهشتيان ، دكتر روشن احمدي به عنوان مدير فرهنگي و فوق برنامه  معرفي گرديداند

در ابتدای این جلسه مهندس نیکونژاد معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از تلاش ها و فعالیت های مجدانه و صادقانه دکتر بهشتیان تشکر کرده و عرصه فرهنگی را مستلزم تلاش بیشتر دانستند.

پس از ایشان دکتربهشتیان ضمن تشکر از تمامی همکاران، گزارشی از طول مدت فعالیت خود ارائه کردند. در ادامه نيز دکتر روشن احمدی به ارائه برنامه های آتی خود در این حوزه پرداختند و در انتها نیز ریاست  دانشگاه  نيز ضمن تقدير و تشكر از زحمات صادقانه  دكتر بهشتيان،‌نکاتي را در خصوص بحث فرهنگ و نیاز های دانشگاه بیان فرمودند.

شایان ذکر است دکتر جواد بهشتيان قريب به پنج سال در این سمت به ارائه خدمت پرداختند

دكتر روشن احمدي از اعضاي هيأت علمي دانشكده علوم انساني و گروه علوم تربيتي است كه پيش از اين نيز دبير هيات نظارت بر تشكل هاي اسلامي را عهده دار بوده اند.

برای هر دوی این عزیزان از خداوند متعال آرزوی توفیق و سربلندی داریم.