رقابت بیش از ۷۲۰۰ نفر داوطلب کنکور سراسری دكتری تخصصی (Ph.D) و کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲ در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، در روزهای پنجشنبه و جمعه، یازدهم و دوازدهم اسفند ۱۴۰۱، کنکور سراسری دكتری تخصصی (Ph.D)و کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲، با شرکت بیش از ۷۲۰۰ داوطلب در ۹ حوزه و سه نوبت امتحانی در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی برگزار شد.
بر اساس این گزارش، بیش از ۳۰۰ نفر از کارکنان، بازنشستگان دانشگاه و دیگر عوامل با تجربه خارج از دانشگاه، در فرآیند برگزاری کنکور سراسری دكتری تخصصی و کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲، مشارکت و همکاری داشتند.
شایان ذکر است آزمون مذکور، در سه نوبت در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۱۱ و ۱۲ اسفند ماه ۱۴۰۱ با رعایت کامل شیوه نامه اجرایی برگزاری آزمون های سراسری، ابلاغی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، در ۹ حوزه امتحانی در دانشکده های مهندسی برق، کامپیوتر، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد، مهندسی عمران، علوم پایه، علوم انسانی، سلف سرویس دانشجویی و سالن شهید فخری زاده برگزار شد.
گفتنی است برای هماهنگی برگزاری کنکور سراسری دكتری تخصصی (Ph.D)و کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲، در حوزه امتحانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی، از حدود یک ماه قبل، جلسات متعددی در معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، به عنوان نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور، برگزار شد تا این آزمون در فضایی ایمن و آرام، شاهد رقابت بیش از ۷۲۰۰ نفر از داوطلبان رشته های مختلف گروه امتحانی، برای ورود به دانشگاه های کشور باشیم.