رصد و پایش کتابهای نویسندگان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی منتشر شده توسط ناشران معتبر بین المللی

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و به نقل از ISC، بر اساس آخرین اطلاعات دریافتی، بالغ بر ۱۲۰۰ عنوان کتاب از نویسندگان ایرانی توسط ناشران معتبر بین المللی به چاپ رسیده است. در این میان، دانشگاه های جامع کشور با انتشار ۱۰۶۱ عنوان کتاب در صدر قرار دارند. پس از آن دانشگاههای صنعتی با ۹۷ عنوان، دانشگاه آزاد اسلامی با ۴۸ عنوان کتاب، دانشگاههای علوم پزشکی با ۲۰ عنوان کتاب، پژوهشگاهها و مؤسسات تحقیقاتی با ۱۵ عنوان کتاب در رتبه های بعدی قرار دارند. بررسی ناشران کتابهای بین المللی نویسندگان ایرانی نشان می دهد که این کتابها توسط بیش از ۲۵۰ ناشر بین المللی منتشر شده اند.  انتشارات المبرت آکادمیک با انتشار بالغ بر ۱۶۵ عنوان کتاب از محققان ایرانی در رتبه اول و انتشارات پالگریو مک میلان در رتبه دهم قرار دارد. انتشارات وایلی، مک گراو هیل و … در رتبه های بعدی قرار دارند. شایان ذکر است بر اساس نظام رتبه بندی،Sense  ناشران کتابهای پژوهشگران ایرانی، در رتبه های D-A  قرار دارند. بدین ترتیب که انتشارات وایلی، کمبریج و آکادمیک پرس دارای رتبهA ، انتشارات الزویر، اشپرینگر، سی. آر. سی و پالگریو مک میلان دارای رتبهB، انتشارات المبرت دارای رتبه C، و اینتک اوپن دارای رتبه D می باشد. دکتر قربانی افزود: در دانشگاه شهید رجایی نیز، سه تن از اعضای هیات علمی دانشگاه موفق شدند در سال ۲۰۲۳ کتابهای خود را توسط ناشران بین المللی به چاپ برسانند. پیش از این نیز برخی از نویسندگان دانشگاه موفق شده اند کتابهای خود را به صورت کامل، فصل یا در نقش ادیتور به چاپ برسانند. لازم به ذکر است معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه با ارسال نامه به روسای دانشکده ها و ایمیل شخصی افراد در تاریخ ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ اقدام به جمع آوری و به روز رسانی این اطلاعات کرده است. در جدول زیر برخی از این کتابها آمده اند:

Row Title Author/s ISBN Pub Year
۱ Emerging Nanomaterials: Opportunities and Challenges in Forestry Sectors Book Editors:

Taghiyari HR, Morrell JJ, Husen A

۹۷۸-۰۳۱-۱۷۳۷۷-۶ ۲۰۲۳
۲ Emerging Nanomaterials for Forestry and Associated Sectors: An Overview. Book Chapter Book Chapter (the First Chapter):

Taghiyari HR, Morrell JJ, Husen A

۹۷۸-۰۳۱-۱۷۳۷۷-۶ ۲۰۲۳
۳ Construction of Earthquake-Resistant Concrete and Steel Structures: Detailing Techniques and Application of Codes Moosa Mazloom ۹۷۸۰۴۴۳۱۳۶۶۳۴ ۲۰۲۳
۴ Voltage Stability in Electrical Power Systems: Concepts, Assessment, and Methods for Improvement Farid Karbalaei, Shahriar Abbasi, Hamid Reza Shabani ۱۰- ۱۱۱۹۸۳۰۵۹۱ ۲۰۲۲
۵ Advanced Design Examples of Seismic Retrofit of Structures Mohammad Yekrangnia ۹۷۸-۰-۰۸-۱۰۲۵۳۴-۵ ۲۰۱۹
۶ Book: Cognitive Radio in 4G/5G Wireless Communication Systems

Book Chapter 1: Introductory: Primary and Secondary Users in Cognitive Radio-Based Wireless Communication Systems

Editor:

S. Shirvani Moghaddam

Elec.: 978-1-78984-707-9, Print: 978-1-78984-706-2 ۲۰۱۸
۷ Book: Cognitive Radio in 4G/5G Wireless Communication Systems

Author:

S. Shirvani Moghaddam

Elec.: 978-1-78984-707-9, Print: 978-1-78984-706-2 ۲۰۱۸
۸ Book Chapter: Mathematical Aspects of Omega Polynomial in: Distance, Symmetry, and Topology in Carbon Nanomaterials Author: Modjtaba Ghorbani, Mircea V. Diudea Elec.:  ۹۷۸-۳-۳۱۹-۳۱۵۸۴-۳

Print: 978-3-319-31582-9

۲۰۱۶
۹ Book Chapter: Nullity of Graphs, in: Distance, Symmetry, and Topology in Carbon Nanomaterials Author: Modjtaba Ghorbani, Mahin Songhori(Ph.D student) Elec.:  ۹۷۸-۳-۳۱۹-۳۱۵۸۴-۳

Print: 978-3-319-31582-9

۲۰۱۶
۱۰ Heat Treatment of Wood: Method and Properties Aisona Talaei, Ali Karimi and Paridah Md Tahir ۹۷۸-۹۶۷-۳۴۴-۴۱۱-۳ ۲۰۱۴
۱۱ Book: MIMO Systems, Theory and Applications

Book Chapter 3: Joint LS Estimation and ML Detection for Flat Fading MIMO Channels

S. Shirvani Moghaddam ۹۷۸-۹۵۳-۳۰۷-۲۴۵-۶ ۲۰۱۱
۱۲ Book Chapter: Omega Polynomial of Fullerenes and Nanotubes, in: The Mathematics and Topology of Fullerenes Author: Alireza Ashrafi, Modjtaba Ghorbani, Mircea Diudea, Ante Graovac Elec.: 9789400702219,

Print: 9400702213

۲۰۱۱