قرار گرفتن دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در رتبه بندی تایمز دانشگاه های جوان ۲۰۲۳

به گزارش معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و به نقل از ISC، پایگاه رتبه بندی تایمز، رتبه بندی دانشگاههای جوان دنیا را در سال ۲۰۲۳ منتشر کرد. این رتبه بندی شامل ۶۰۵ دانشگاه از سراسر دنیا می باشد که قدمتی کمتر از ۵۰ سال دارند، جز دانشگاه های جوان برتر دنیا محسوب می شوند (۳۵۸ دانشگاه با عنوان “Reporter “آورده شده است، بدین معنی که پرسشنامه رتبه بندی تایمز را تکمیل کرده اند ولی حدنصاب قابل قبول برای محاسبه رتبه را در رتبه بندی را نداشته اند). این یازدهمین فهرست دانشگاههای برتر جوان است که در دنیا از سال ۲۰۱۲ تاکنون به صورت سالانه توسط پایگاه رتبه بندی تایمز انجام شده است.

در بین ۶۰۵ دانشگاه که در این رتبه بندی حضور دارند، سهم جمهوری اسلامی ایران از دانشگاه های جوان و برتر دنیا ۳۹ دانشگاه بوده است. در این بین ۵ دانشگاه علوم پزشکی مازندران، علوم پزشکی کردستان، علوم پزشکی قزوین، علوم پزشکی بابل و علوم پزشکی قم به ترتیب با رتبه های ،۶۵ ،۷۶ ،۸۷ ۹۲ و ۱۰۰ در بین صد دانشگاه برتر دنیا این قرار دارند. این در حالی است که در رتبه بندی سال قبل فقط ۲ دانشگاه از ایران در بین صد دانشگاه برتر دنیا بوده اند. لازم به ذکر است از سال ۲۰۱۲ که این رتبه بندی آغاز شد تا سال ۲۰۱۶ دانشگاه صنعتی شریف در این رتبه بندی حضور داشت و از سال ۲۰۱۷ به علت اینکه قدمت این دانشگاه بیش از ۵۰ سال شد، از این فهرست کنار رفت. دانشگاه های بزرگ کشور همچون دانشگاه تهران، علوم پزشکی تهران، دانشگاه شیراز و دیگر دانشگاه هایی که در دیگر رتبه بندی های تایمز حضور داشته اند، دارای قدمتی بیش از ۵۰ سال هستند و لذا نمی توانند در رتبه بندی دانشگاه های جوان حضور یابند. دکتر قربانی افزود: دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای چهارمین سال متوالی در این لیست قرار گرفت و رتبه ۳۵۱-۴۰۰ را در جهان کسب کرد.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر: ۰۲۰۴۳۱۰۱