دیدار مدیران حوزه پژوهش با اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه خبر داد: امروز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۸/۲۹ جلسه مدیران حوزه پژوهش و فناوری با دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی برگزار شد و پیرامون مسائل مختلف حوزه پژوهش و فناوری بحث و تبادل نظر صورت گرفت. در ابتدای جلسه گزارشی از وضعیت پژوهشی دانشکده توسط سرکار خانم روحبخش ارائه گردید. در ادامه جناب آقای دکتر ضرغامی، رییس محترم دانشکده به نقد و بررسی جایگاه دانشگاه و نقش پژوهش در پیشرفت آن اشاره کرد. یکی از مواردی که دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی در چند سال اخیر رشد قابل توجهی داشته است، مقالات چاپ شده در مجلات JCR است. در زمینه چاپ مقالات در مجلات ISC نیز دانشکده مهندسی معماری و شهرسازی تولیدات علمی قابل توجهی دارد. این دانشکده جزو دانشکده های فعال در زمینه قراردادهای برون دانشگاهی است. در ادامه جلسه، حاضرین نقطه نظرات و پیشنهادات خود در زمینه طرح های برون دانشگاهی و طریقه واگذاری آن به اساتید و همچنین جایگزین های فرصت مطالعاتی ارتباط با جامعه و صنعت را ارائه دادند و مدیران حوزه نیز پاسخ های لازم را بیان داشتند.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر ۰۱۰۸۲۹۰۲