دیدار اعضای معاونت پژوهش و فناوری و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری، صبح امروز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۱/۲۹ اعضا معاونت پژوهش و فناوری به رسم تقدیم تبریک بابت انتصاب معاون فرهنگی و اجتماعی جناب آقای دکتر ابراهیم ریحانی در محل معاونت فرهنگی و اجتماعی با اعضا حوزه این معاونت دیدار و گفتگو کردند.

یکی از مباحث مهم این دیدار بسترسازی همکاری های گسترده تر بین معاونت های مختلف دانشگاه بود. در این دیدار طرفین ضمن تشکر و خسته نباشید به تلاش های مخلصانه و مثمر ثمر جناب آقای دکتر عبداله صلواتی تاثیر فعالیت های ایشان را در دوران تصدی مدیریت خود بسیار مهم و قابل توجه ارزیابی کردند. معاونین محترم بر لزوم همکاری های دوجانبه و تبادل تجربیات این دو معاونت تاکید کردند و بر زمینه های همکاری مشترک یاوران علمی دو حوزه جهت ارتقا و رویت پذیری و در راستای ماموریت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی پیشنهادهایی را مطرح کردند.

در این مراسم مدیران دو حوزه به تبادل نظر و بیان راهکارهایی در راستای ارتقا فعالیت های پژوهشی و فرهنگی دانشگاه و استفاده حداکثری از ظرفیت انجمن های علمی اشاره کردند.

معاونت پژوهش و فناوری

کدخبر ۰۳۰۱۲۹۰۱