دکتر حمیدرضا عظمتی در مراسم تقدیر از جانبازان دانشگاه

رئیس دانشگاه در مراسم تقدیر از جانبازان دانشگاه: جانبازان عزیز برای ما الگو هستند

دکتر حمیدرضا عظمتی در مراسم تقدیر از جانبازان دانشگاه که به همت ستاد شاهد و ایثارگر و به مناسبت روز ولادت بزرگ جانباز کربلا خضرت عباس (ع) برگزار شد، از برگزار کنندگان این مراسم تقدیر نموده و بر تکریم مقام جانبازان تایید کردند.

ایشان در ادامه افزودند: نباید در دنیای امروز مشغول زرق و برق دنیا شده و از یاد حماسه جانبازان عزیز غافل شویم. مقام جانباز همانند مقام شهید است و در راه دفاع از غیرت و عزت ایران اسلامی برای همیشه مدیون ایثارگری این عزیزان هستیم. ایشان همچنین در خصوص ضرورت اخلاص در امور تاکید کردند آنچه از اصل جانبازی مهمتر است، روحیه جانبازی و ایثارگری است که برای همه ما بسیار ضروری و حیاتی است.

در این جلسه که با حضور حجت الاسلام و المسلمین فضلعلی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر علیایی مدیر حوزه ریاست، دکتر طاهر طلوع مدیر نظارت و ارزیابی و سرکار خانم سیدجوادی رئیس ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد، جانبازان عزیز نیز نظرات و خاطرات خود را به همراه پیشنهادات ایراد نموده و تقاضای نشر بیشتر فرهنگ ایثارگری و جانبازی در بین اساتید و دانشجویان را خواستار شدند.

در پایان جلسه عزیزان جانباز توسط مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و رئیس دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند.