دوره دوم طرح دستیار فناوری به‌زودی آغاز می‌شود

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، امید رضایی‌فر با اشاره به اینکه این طرح جریان ساز با استقبال پرشور دانشجویان و واحدهای فناور و دانش‌بنیان همراه شده است، گفت: علاوه بر افزایش تعامل هم افزا بین دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری، تاکنون دانشجویان تمام مقاطع در حین تحصیل، جهت آشنایی با حوزه فناوری و نوآوری و مهارت‌آموزی برای ورود به بازار کار، به شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد دانشگاهی و سایر بخش‌های وابسته به پارک‌های علم و فناوری معرفی و در این طرح شرکت کرده اند.

وی افزود: برای تشویق دانشجویان به کسب و کارهای دانش بنیان، در این طرح به دانشجویان کاردانی و کارشناسی ماهانه مبلغ ده میلیون ریال، دانشجویان کارشناسی ارشد ماهانه بیست میلیون ریال و دانشجویان دکتری سی میلیون ریال حمایت مالی پرداخت می‌شود.

رضایی‌فر در مورد تسهیل فرایند پرداخت و حمایت مالی دانشجویان گفت: عاملیت پرداخت حمایت‌های مالی مذکور از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری استان ذیربط و در قالب قرارداد منعقده فی مابین پارک علم و فناوری و صندوق انجام می‌شود که مشوق‌هایی نیز از جمله تسهیلات و اختصاص فضای بیشتر برای واحدهای فناور مشارکت‌کننده در طرح در نظر گرفته شده است.

سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم با اشاره به مشارکت و استقبال پرشور دانشجویان در طرح دستیار فناوری گفت: در دوره اول این طرح که در اردیبهشت ماه سال گذشته آغاز به کار کرد بیش از سی هزار دانشجو در سامانه این طرح به آدرس Parkintern.ir ثبت‌نام نمودند و از این بین با لحاظ ضوابط آئین نامه و احراز شرایط اولیه ۵۰۰۰ دانشجو برای مصاحبه و گزینش به واحدهای فناور متقاضی معرفی شدند که در نهایت بیش از ۲۰۰۰ دانشجو مجوز حضور در ۱۶۲۱ واحد فناور را به عنوان دستیاران فناوری دریافت نموده و پس از پایان دوره مقرر، گواهی رسمی حضور در این طرح به آنها اعطا شد.

وی در ادامه به امکان میزبانی مراکز رشد در طرح دستیار فناوری اشاره کرد و گفت: اصلاحاتی در آئین‌نامه و فرایند اجرای طرح لحاظ شده است که از مهمترین آنها می‌توان به امکان حضور دانشجویان مقطع کاردانی و امکان میزبانی مراکز رشد باشرط تامین ۵۰ درصد از حمایت مالی اشاره کرد.

رضایی‌فر گفت: افتتاح دبیرخانه رسمی این طرح با حضور وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری در شهریور ماه سال گذشته در پارک علم و فناوری فارس نقش بسزایی در پیشبرد این طرح داشته است.

شایان ذکر است؛ آغاز دوره دوم این طرح نیز برای اردیبهشت ماه سال جاری برنامه‌ریزی شده و در این خصوص اطلاع‌رسانی خواهد شد.

منبع اصلی خبر

معاونت پژوهش و فناوری