دفتر روابط علمی و بین‌المللی دانشگاه خبر داد

uni-unevoc

به گزارش روابط عمومی به نقل از دفتر روابط علمی و بین‌المللی دانشگاه، طی هماهنگی‌‌های صورت‌گرفته با سازمان UNESCO/UNEVOC، به عنوان نهاد بین‌المللی پایش و نظارت بر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در سطح جهان، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی عهده‌دار برگزاری دو دوره‌ی آموزشی برای معلمان فنی‌ و حرفه‌ای کشورهای تاجیکستان و افغانستان شد. لازم به ذکر است بخشی از هزینه‌های برگزاری این دو دوره توسط سازمان فوق تامین خواهد شد.

عنوان دوره‌ها به قرار زیراند:‌

دوره‌ی پمپ‌ها و هیدرولیک صنعتی (Industrial Hydraulic and Pumps)

دوره‌ي فرآوری و پردازش اطلاعات مکانی (Geo spatial Information)

تعداد کل دانشجویان ۲۰ نفر خواهند بود، و هریک از دوره‌ها با ظرفیت ۱۰ شرکت‌کننده برگزار خواهد شد. با توجه به سطح دوره‌ها، نخست پیش‌آزمون‌هایی تدارک دیده شده است تا از میزان دانش اولیه‌ی نامزدان شرکت در دوره‌ها، سنجش به عمل آمده و شرکت‌کنندگان نهایی از میان آنان و در صورت دارا بودن دانش و شرایط لازم انتخاب شوند.