درخشش کاروان ورزشی دانشجویان دانشگاه در پانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از اداره تربیت بدنی، تیم ورزشی اعزامی دانشگاه در پانزدهمین دوره از المپیاد ورزشی دانشجویان کشور در تبریز، در بخش آقایان موفق به کسب ۲ مدال طلا، ۲مدال نقره و ۲ مدال  برنز گردید. در این دوره از مسابقات  آقایان مهدی تندری در رشته تپانچه و صنعان محمدی در رشته پرتاپ نیزه صاحب مدال طلا شدند و در رشته تیمی فوتسال و آقای محمد پیدایی در کشتی آزاد صاحب مدال نقره گردیدند. همچنین صنعان محمدی در پرتاب وزنه و میلاد میری در پرش ارتفاع به مدال برنز رسیدند. در بخش خانم ها نیز سمیه ناصری و حنان کبیری توانستند مقام دوم دوبل آزاد بدمینتون را در بین شانزده تیم شرکت کننده از دانشگاههای کل کشور کسب نمایند. در سایر رشته ها نیز آقایان محمد مهدی عیدیان در پرتاپ دیسک رتبه چهارم و سیدمحمدامین منتظری در تنیس روی میز انفرادی رتبه هفتم را کسب کردند. تیم بدمینتون دوبل متشکل از آقایان مجتبی بهجتی و متین کریمی و همچنین حامد دیلمقانیان در کاراته علیرغم تلاش فراوان موفق به کسب رتبه نشدند.