دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی میزبان سومین همایش ملی دانشجویی انجمن علمی رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی ایران بود.

در اجرای تفاهم نامه امضا شده بین دانشکده علوم ورزشی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی و انجمن علمی رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی ایران، میزبانی سومین همایش ملی دانشجویی این انجمن به دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی واگذار شد و این همایش در روز شنبه ۲۳ اسفند ماه ۱۳۹۹ بصورت مجازی و در دو سالن مجازی پیش بینی شده برگزار گردید. در این همایش یک روزه، دو کارگاه آموزشی کاربردی، دو پنل تخصصی ارائه مقالات بصورت سخنرانی، یک نشست تخصصی با موضوع کارآفرینی و استارت آپ های دانشجویی و همچنین یک جلسه نمایش پوستر در نظر گرفته شده بود که با استقبال خوبی برگزار گردید.

در مراسم افتتاحیه این همایش، آقای دکتر کاشف ریاست دانشکده علوم ورزشی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی به عنوان میزبان همایش طی سخنانی ضمن خیر مقدم به حاضران و تشکر از ریاست و هیات مدیره انجمن به خاطر اعتماد به این دانشکده، به معرفی کامل دانشکده علوم ورزشی و ظرفیت های همکاری با انجمن پرداختند و برای همکاری در زمینه های مختلف علمی آموزشی و پژوهشی اعلام آمادگی نمودند.

در مراسم اختتامیه همایش نیز آقای دکتر لطفی مدیر گروه رفتار حرکتی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی و دبیر علمی همایش در سخنانی ضمن تشکر از ریاست و کارشناسان دانشکده و همچنین حوزه پژوهشی و مرکز آموزش مجازی دانشگاه بخاطر همکاری و فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری همایش، ضمن تشکر از کلیه پژوهشگران، اساتید و دانشجویانی که در بخشهای مختلف علمی و اجرایی نقش آفرینی کرده اند، ابراز امیدواری نمودند تا همایش سال آینده بصورت حضوری برگزار گردد.