دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی در سرانه تولید مقالات بین المللی اعضای هیات علمی رتبه ۳۸ از بین ۱۱۰ دانشگاه کشور را کسب کرد.

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و به نقل از پایگاه استنادی علوم و پایش علم و فناوری(ISC)، در رتبه بندی سرانه چاپ مقالات اعضای هیات علمی، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی رتبه ۳۸ در بین کل دانشگاه های کشور ( ۱۱۰ دانشگاه) را کسب نمود. در رویکردی دیگر این پایگاه دانشگاه های کل کشور را بر اساس قدمت در سه دسته بندی بالای ۴۰ سال، بین ۴۰-۲۰ سال و زیر ۲۰ سال تقسیم کرده است، که دانشگاه تربیت دبیر شهیدرجایی در دسته ۴۰-۲۰ سال و در بین ۲۴ دانشگاه این گروه، پس از دانشگاه های مراغه، تحصیلات تکمیلی زنجان، سمنان، بین المللی امام خمینی(ره) و گرمسار در رتبه ششم سرانه تولید مقاله هیات علمی و رتبه دهم سرانه تولید مقاله دانشجویان تحصیلات تکمیلی در کشور قرار گرفت. اخبار کامل رتبه بندی را از اینجا (ISC) دانلود کنید.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر ۰۱۱۰۱۱۰۱