دانشکده مهندسی برق به مناسبت هفته پژوهش و فناوری برگزار کرد

تقدیر از پژوهشگران برتر دانشکده مهندسی برق

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشکده مهندسی برق امروز مورخ ۲۲/۹/۹۴ در سالن اجتماعات فجر برگزار گردید. این مراسم که با حضور اساتید، دانشجویان و مسئولین دانشکده مهندسی برق همراه بود، درابتدا دکتر قندهاری ریاست دانشکده به ارائه گزارشی در خصوص فعالیت ها ی پژوهشی و همچنین امکانات پژوهشی از جمله آزمایشگاه هایی که در این دانشکده فعال هستند پرداختند.

در ادامه این مراسم، سخنران مدعو، دکتر علیمراد رشیدی، رئیس مرکز تحقیقات نانو فناوری پژوهشگاه صنعت نفت، در زمینه نانو ساختارهای کربنی از ایده تا محصول به بیان سخن پرداختند.

در پایان این مراسم نیز از پژوهشگران برتر این دانشکده تقدیر به عمل آمد .جناب آقای دکتر بدری و سرکار خانم دکترواثق به عنوان اساتید پژوهشگر برتر و درقسمت دانشجویان نیز جناب آقایان عادل دمشقی و عبداله گردانی فیروزجاه به عنوان دانشجویان پژوهشگر برتر معرفی گردیدند.

[rev_slider slider33]