دانشکده علوم ورزشی شهید رجایی میزبان پنل تخصصی سیزدهمین همایش بین المللی

اعضای هیات رئیسه این پنل تخصصی شامل خانم دکتر فرشته شهیدی، آقای دکتر غلامرضا لطفی ، آقای دکتر هادی صمدی اعضای هیات علمی این دانشگاه به همراه آقای دکتر سجاد احمدی زاد ( رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شهید بهشتی و آقای دکتر عباسعلی گائینی (رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه تهران) بودند. در این پنل تخصصی آقای دکترمجید کاشف ( رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی) یکی از سخنرانان کلیدی بودند که در خصوص نقش تمرینات مقاومتی و هوازی در سیگنال لینک سلولی ملوکولی بافت قلب رتهای دیابتی به ارائه سخنرانی پرداختند. همچنین دکتر سان بیائو ( استاد دانشگاه نانجینگ نرمان چین) دکتر مهدیه ملا نوری ( استاد دانشگاه تربیت مدرس) دکتر ابراهیم بنی طالبی ( استاد دانشگاه شهر کرد) دیگر سخنرانان کلیدی بودند و پنج مقاله دیگر نیز توسط محققین در این پنل تخصصی ارائه گردید. مدیریت این پنل بر عهده خانم دکتر فرشته شهیدی ( معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی ) بود.