دانشکده علوم ورزشی خبر داد

کسب مقام سوم انفرادی در مسابقات کشوری رشته بدمینتون

به گزارش روابط عمومي دانشگاه و به نقل از معاونت دانشجويي و اداره تربيت بدني،  در سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه فردوسی مشهد ، سرکار خانم شیما شایان دانشجوی کارشناسی ارشد دانشكده علوم ورزشي با گرایش رفتار حرکتی موفق به:

کسب مقام سوم انفرادی در رشته بدمینتون

شدند.خانم شايان در اين دوره از مسابقات كه با جضور ۳۶ نفر از برگزیدگان دانشگاه های کشوربرگزار گرديد به اين مقام با ارزش دست يافتند. بنا بر اين گزارش، اهميت دريافت اين مدال از اين جهت مي باشد كه  برخی شركت كنندگان درمسابقات از تخبگان مطرح اين رشته و در طراز نخست کشور مي باشند

اين مسابقات  در سالن امام علی(ع) دانشگاه فردوسی مشهد از تاریخ ۲۹ تیرماه  لغایت ۱ مردادماه سال ۱۳۹۵ برگزاري مي گردد.

ضمن تبريك به اين دانشجوي پر تلاش و دست اندركاران حوزه تربيت بدني از خداوند متعال توفيقات روزافزون براي ايشان مسئلت مي نماييم.