دانشکده علوم ورزشی اعلام کرد

اعزام کاروان ورزشی دانشجویان دختر به سیزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به نقل از دانشکده علوم ورزشی، با توجه به پیگیری های مستمر مسئولین دانشگاه امکان حضور دانشجویان دختر از طريق حوزه معاونت دانشجويي در سیزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور که در تیرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار میگردد، فراهم گرديد.

در مراسم اعزام دانشجویان، جناب آقای دکتر طهماسبی پور معاون دانشجویی دانشگاه ضمن آرزوی موفقیت برای اين عزیزان، بر حفظ رفتار و شئونات اسلامی تاکید و ابراز داشتند كه دانشجویان ما باید با تلاش و پشتکار بی دریغ خود، نماینده ای شایسته برای دانشگاه باشند.

در اين جلسه جناب آقای دکتر سلطانی مدیر دانشجویی و رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه نیز ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان از مسئولین محترم دانشگاه من جمله معاون محترم مالی و اداری  که امکان حضور در این رقابت ها را فراهم کردند، قدر دانی و تشکر نمودند.

براي اين دانشجويان عزيز از خداوند متعال آرزوي توفيق داريم.

varzesh