حضور کم نظیر دانشگاه در نمایشگاه بین المللی دستاوردهای پژوهش و فناوری

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری و به نقل از مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت، بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن‌بازار با حضور وزیر علوم، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، رئیس جهاد دانشگاهی و جمعی از مدیران آموزش عالی کشور و محققان در روز شنبه ۱۹ آذرماه در محل نمایشگاه بین المللی تهران افتتاح شد. در این نمایشگاه، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، آخرین دستاوردهای پژوهش و فناوری یک ساله اخیر اعضاء هیأت علمی و پژوهشگران دانشگاه را به معرض نمایش گذاشته است.

دکتر حسن جعفری، همچنین افزودند، با توجه به ارتقاء جایگاه علمی، پژوهشی و فناوری دانشگاه در عرصه ملی و بین ­المللی، غرفه اختصاص یافته به دانشگاه در نمایشگاه امسال، در مجاورت دانشگاه­های بزرگی همچون دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی امیر کبیر صورت پذیرفته است.

گفتنی است، بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن‌بازار تا ۲۲ آذرماه برای بازدید علاقه­ مندان دایر است.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر ۰۱۰۹۲۲۰۲