حضور سرپرست محترم دانشگاه و سرپرست معاونت پژوهش و فناوری در مراسم بیست و سومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران برگزیده کشور

در این مراسم که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، روسا و معاونین پژوهشی دانشگاه ها از سراسر کشور حضور داشتند. در ابتدای این جلسه آقای دکتر سید محمود رضا آقامیری، سرپرست دانشگاه شهید بهشتی ضمن عرض خوش آمد به معرفی دانشگاه بهشتی و ظرفیت های آن پرداختند. در ادامه آقایان دکتر خیر الدین (معاون فناوری)، دکتر صالحی (معاون پژوهشی) و دکتر زلفی گل (وزیر علوم) به سخنرانی پرداختند.

دکتر خیرالدین،  با اشاره به رتبه ۱۲۰ جهانی ایران در سال۲۰۱۴، افزود: ایران توانست در سال  ۲۰۲۱ به رتبه ۶۰ و در سال ۲۰۲۲ به رتبه ۵۳ جهانی از نظر فناوری دست یابد. وی ادامه داد: باید تلاش شود که این رتبه نیز همپای رتبه ایران در تولید علم به ۱۵ جهانی برسد و ضمن حفظ این رتبه، رتبه جهانی ایران در تبدیل ایده و علم به فناوری را  نیز ارتقا دهیم. وی به برگزاری بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار اشاره کرد و یاداور شد: در این نمایشگاه ۹۳ مرکز حضور داشتند که شامل ۲۹ پارک علم و فناوری،۲۴ دانشگاه،۲۳ موسسه تحقیقاتی،۱۳ پژوهشگاه و ۴ مرکز رشد بودند. خیرالدین، رونمایی از ۳۰ محصول فناورانه را از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه نام برد و اظهار کرد: علاوه بر آن شاهد حضور ۲۸ اتحادیه و انجمن‌های علمی در این رویداد بودیم.

به گفته وی بیشترین محصولات عرضه شده در این نمایشگاه در حوزه IT و ICT، کشاورزی، دامی و گیاهی بوده است.

معاونت پژوهش و فناوری

کد خبر: ۰۱۰۹۲۵۰۲