حضور دکتر رضائیان، عضو دبیرخانه‌ شورای عالی انقلاب فرهنگی در میان جمعی از اساتید

به مناسبت چهلمین سالگرد پیروز انقلاب اسلامی؛ دکتر رضائیان،عضو محترم دبیرخانه‌ی شورای عالی انقلاب فرهنگی در جمع اساتید دانشگاه شهید رجائی:

جهت‌گیری صحیح در رویکرد های فرهنگی و اجتماعی ضامن دوام انقلاب است

در ادامه‌ی سلسله برنامه‌های دهه‌ فجر، نشست تخصصی تحلیلی به مناسبت چهل‌سالگی انقلاب اسلامی با حضور آقای دکتر رضائیان عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار گردید. بر اساس این گزارش؛ این مراسم که به همت معاونت فرهنگی در جمع اساتید و همکاران برگزار گردید با استقبال پرشور آن‌ها همراه بود.

دکتر رضائیان در این مراسم ضمن تبریک چهلمین سالگرد انقلاب و ایام الله دهه‌ فجر گفتند که رویکرد انقلاب‌های الهام گرفته از بعثت پیامبر گرامی اسلام رویکردی فرهنگی بوده است؛ انقلاب اسلامیِ ما نیز بالتبع رویکردی فرهنگی و اجتماعی داشته است. ایشان همچنین، جهت‌گیری صحیح در این رویکرد را ضامن دوام انقلاب دانستند. وی در ادامه از چهار سند مادر که این راه را نشان می‌دهد سخن گفت: نقشه‌ی جامعه‌ی علمی کشور؛ سند تحول بنیادی؛ نقشه‌ی مهندسی فرهنگی کشور و سیاست‌های کلان اجتماعی کشور.

شایان ذکر است که این نشست به‌صورت تعاملی و پرسش و پاسخ پیرامون مسائل فرهنگی-اجتماعی کشور برگزار گردید.

34274931-1fff-48ea-8ea6-6fdf9a0c73530d40358b-cb00-40ed-8737-7ac02699205a